Roja bregdetare e Fujian-it krye patrullime të rregullta në ujërat pranë Kinmenit
2024-06-25 21:10:58

Foto nga uebsajti i Rojës Bregdetare të Kinës

Autoriteti i rojës bregdetare në provincën Fujian të Kinës Juglindore kreu patrullime të rregullta ligjzbatuese në ujërat pranë Kinmenit të martën, thuhet në një deklaratë të Rojës Bregdetare të Kinës (CCG).

Roja bregdetare e Fujian-it i ka intensifikuar patrullime të tilla në ujërat pranë Kinmenit që nga qershori, tha CCG, për të ruajtur të drejtat dhe interesat e ligjshme të peshkatarëve kinezë, duke përfshirë ata të rajonit të Tajvanit, si edhe sigurinë e jetës dhe pronës së tyre, dhe për të siguruar lundrimin normal në hapësirën detare Xiamen-Kinmen pranë Ngushticës së Tajvanit. (Wang Lei)

Foto nga uebsajti i Rojës Bregdetare të Kinës