“Singapore Airlines” pritet të nisë shërbimet në aeroportin Daxing të Pekinit
2024-06-25 10:17:17

Foto nga CFP

Foto nga CFP

“Singapore Airlines” (SIA) pritet të nisë më 11 nëntor fluturimet ditore midis Singaporit dhe Aeroportit Ndërkombëtar Daxing në Pekin, subjekt i miratimeve rregullatore, bëri të ditur “SIA”, citon “Xinhua”.

Fluturimi inaugurues SQ810 për në Daxing është planifikuar të niset nga Singapori në orën 00:30 me kohën lokale dhe të arrijë më 06:35.

Fluturimi i kthimit SQ811 është planifikuar të niset nga Daxing në orën 09:25 të 11 nëntorit dhe të mbërrijë në Singapor në orën 15:50.

“SIA” do të përdorë aeroplanët Boeing 787-10 në shërbimin e ri, me 36 ndenjëse të klasit biznes dhe 301 ekonomike.

Linja ajrore do të rrisë gjithashtu frekuencat e saj në Aeroportin Ndërkombëtar të kryeqytetit kinez në 21 shërbime javore nga 18 shërbime javore nga 5 gushti. (Fatosi)