Bukuria e skulpturave të brumit Shanxi
2024-06-24 15:38:08

Foto nga CMG

Foto nga CMG

Skulpturat e brumit Shanxi janë mishërimi i kulturës tradicionale dhe bekimeve të përzemërta, shkruan CGTN.


Në fund të çdo viti, familjet lënë mënjanë kohë për të krijuar skulptura të shkëlqyera brumi.


Foto nga CMG

Foto nga CMG

Ato i paraqesin si oferta në altarët e shtëpisë për t'u lutur për mirëqenien dhe lumturinë e familjes.


Në raste të volitshme si festa dhe dasma, skulpturat e brumit janë një pjesë e pazëvendësueshme e festimeve.

Foto nga CMG

Foto nga CMG

Ato simbolizojnë prosperitetin, fatin dhe lumturinë.