Kina e BE-ja pranojnë të nisin konsultimet mbi hetimin antisubvencion për automjetet elektrike kineze
2024-06-23 11:53:30

foto: VCG

foto: VCG

Ministri i Tregtisë i Kinës Wang Wentao dhe nënkryetari ekzekutiv i Komisionit Evropian Valdis Dombrovskis ranë dakord të shtunën të fillojnë konsultimet mbi çështjen e hetimit kundër subvencioneve të Bashkimit Evropian për automjetet elektrike kineze.

 

Konsensusi u arrit gjatë bisedimeve mes dy zyrtarëve nëpërmjet videolidhjes, tha Ministria e Tregtisë e Kinës në një njoftim për shtypin.