Zhvillohet mbledhja e punës politike të Komitetit Qendror Ushtarak
2024-06-19 20:04:58

Nga 17 deri më 19 qershor u zhvillua në Yanan të provincës Shanxi mbledhja e punës politike të Komitetit Qendror Ushtarak. 

Në fjalimin e mbajtur në mbledhje, presidenti kinez dhe kryetari i Komitetit Qendror Ushtarak Xi Jinping theksoi se i duhet përmbajtur udhëheqjes së ushtrisë nga Partia, të zbatohet strategjia e ndërtimit të ushtrisë në epokën e re dhe të përgatiten kuadro cilësorë për të siguruar fuqizimin e ushtrisë.

Xi Jinping-u vizitoi edhe Akademinë e Kuadrove të Yanan-it, ku u takua me përfaqësuesit që marrin pjesë në mbledhjen e punës politike të Komitetit Qendror Ushtarak. (Fani)