Ministri i Jashtëm i Nigerisë Yusuf Tuggar do të bëjë vizitë në Kinë
2024-06-18 21:04:06

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të martën, zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kinës Lin Jian u shpreh se me ftesën e ministrit të Jashtëm kinez Wang Yi, nga 19 deri më 26 qershor, ministri i Jashtëm i Nigerisë Yusuf Tuggar do të bëjë vizitë zyrtare në Kinë.

Gjatë vizitës, dy ministrat do të drejtojnë së bashku plenumin e parë të Komisionit midis Qeverive të Kinës dhe të Nigerisë. (Fani)