Chen Wenqing do të marrë pjesë në Forumin e 4-të të Nivelit të Lartë për Qeverisjen Sociale Kinë-Singapor
2024-06-17 21:05:49

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të hënën, zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kinës Lin Jian u shpreh se nga 18 deri më 25 qershor, sekretari i Komisionit Qendror të Çështjeve Politike dhe Juridike të Kinës Chen Wenqing do të shkojë në Singapor për të marrë pjesë në Forumin e 4-të të Nivelit të Lartë për Qeverisjen Sociale Kinë-Singapor dhe do të bëjë vizitë në Singapor dhe në Afrikën e Jugut. (Fani)