Kina nis hetimin antidumping për mishin e derrit të importuar nga BE-ja
2024-06-17 18:09:54

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të hënën, Ministria e Tregtisë e Kinës tha në një deklaratë se ka nisur një hetim antidumping ndaj mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij të importuara nga Bashkimi Evropian. (Fani)