I dërguari i posaçëm i presidentit Xi Jinping, Xiao Jie do të marrë pjesë në ceremoninë e betimit presidencial të Afrikës së Jugut
2024-06-17 21:08:47

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të hënën, zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kinës Lin Jian u shpreh se me ftesën e qeverisë së Afrikës së Jugut, të mërkurën, i dërguari i posaçëm i presidentit kinez Xi Jinping dhe nënkryetari i Komitetit të Përhershëm të Asamblesë Kombëtare Popullore të Kinës Xiao Jie do të marrë pjesë në ceremoninë e betimit të presidentit të Afrikës së Jugut Matamela Cyril Ramaphosa që do të zhvillohet në kryeqytetin Pretoria. (Fani)