Ding Xuexiang do të marrë pjesë në Dialogun e 5-të të Lartë për Mjedisin dhe Klimën Kinë-Evropë
2024-06-15 16:55:25

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të premten, zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme Lin Jian njoftoi se nga 17 deri më 21 qershor, zv/Kryeministri i Kinës Ding Xuexiang do të marrë pjesë në Dialogun e 5-të të Lartë për Mjedisin dhe Klimën Kinë-Evropë, që do të zhvillohet në selinë e përgjithshme të Bashkimit Europian në Bruksel. Ai do të zhvillojë gjithashtu një vizitë në Luksemburg. (Fani)