Botohet fjalimi i Xi Jinping-ut në konferencën ministrore të Forumit të Bashkëpunimit Kinë-Shtetet Arabe
2024-06-13 20:14:41

foto nga VCG

foto nga VCG

Është botuar fjalimi i presidentit kinez Xi Jinping në ceremoninë e hapjes së konferencës së 10-të ministrore të Forumit të Bashkëpunimit Kinë-Shtetet Arabe.

Presidenti Xi e mbajti fjalimin, me titull "Thellimi i mëtejshëm i bashkëpunimit dhe ecja përpara për të forcuar ndërtimin e një bashkësie kino-arab me një të ardhme të përbashkët", në Pekin më 30 maj.

Broshura, e botuar nga Shtëpia Botuese Popullore, mund të gjendet në libraritë "Xinhua" në mbarë Kinën.  (Fang Xiaoyu/Artan)