Xi, mesazh urimi për 30-vjetorin e Akademisë së Inxhinierisë të Kinës
2024-06-03 17:52:02

foto nga CAE

Presidenti kinez Xi Jinping i bëri thirrje të hënën Akademisë së Inxhinierisë të Kinës (CAE) që të luajë rolin e saj si një forcë kombëtare strategjike e shkencës dhe e teknologjisë dhe të japë kontribute të reja për mbështetjen në forcat e veta dhe forcimin tekniko-shkencor të vendit.

Xi i tha këto në një mesazh urimi me rastin e 30-vjetorit të Akademisë së Inxhinierisë të Kinës. (Wang Lei/ Artan)