Hungaria mirëpret mysafirë të shquar me standarde të jashtëzakonshme
2024-05-09 16:22:34

Të enjte paradite, sipas orës lokale, Presidenti i Kinës Xi Jinping do të marrë pjesë në ceremoninë e mikpritjes, organizuar në Budapest nga Presidenti i Hungarisë Sulyok Tamas dhe Kryeministri Orban Viktor.

Aktualisht, rojet e nderit dhe rojet e kuajve janë gati.