Xi dhe Vucic do të zhvillojnë bisedimet në nivel të ngushtë
2024-05-08 16:22:53

Të mërkurën paradite, Presidenti i Kinës Xi Jinping dhe Presidenti i Serbisë Aleksandar Vucic do të zhvillojnë në ndërtesën e parlamentit serb bisedime të ngushta, në një shkallë më të vogël.