Paris, fillojnë bisedimet e gjera mes udhëheqësve kinezë dhe francezë
2024-05-07 01:10:19Të hënën pasdite, sipas orës lokale, Presidenti i Kinës, Xi Jinping, zhvilloi bisedime të gjera me Presidentin e Francës Emmanuel Macron në Pallatin Élyseé.