Serbia mirërpit vizitën e Presidentit Xi Jinping
2024-05-07 18:25:06

Në rrugët e kryeqytetit serb Beograd janë valëvitur flamujt kombëtarë të Kinës dhe qarqet e ndryshme të Serbisë presin me interes vizitën e presidentit kinez Xi Jinping.

Me ftesë të Presidentit të Republikës së Serbisë, Aleksandar Vucic, presidenti i Kinës Xi Jinping do të zhvillojë vizitën shtetërore në Serbi. Kjo është vizita e dytë e Presidentit Xi në Serbi pas tetë vitesh.