Do të organizohet takimi trepalësh Kinë - Francë - BE
2024-05-06 16:10:36

Të hënën paradite sipas orës vendore, presidenti Xi Jinping do të zhvillojë me ftesë një takim trepalësh Kinë - Francë - BE me presidentin francez Emmanuel  Macron dhe presidenten e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen.