Hamasi po shqyrton propozimin e Izraelit për armëpushim në Gazë
2024-04-28 15:16:09

Foto nga VCG

Përfaqësues të grupit të militantëve të Hamasit thanë se kishte marrë të shtunën përgjigje zyrtare nga Izraeli mbi një propozim të bërë së fundmi nga grupi për armëpushim. Khalil Al-Hayya, zëvendës shefi i grupit, i cili aktualisht ndodhet në Katar, tha se Hamasi do ta shqyrtojë atë, përpara se të përgjigjet. Hamasi e kishte e paraqitur propozimin më 13 prill ndërmjet ndërmjetësve egjiptianë dhe Katarit.