Protestat pro-palestineze të studentëve në SHBA dhe Evropë
2024-04-27 14:12:22

Foto nga VCG

Protestat e studentëve pro-palestinezë po vazhdojnë edhe sot në universitetet amerikane. Ndërsa protesta në Universitetin e Kolumbias hyri në ditën e 10, Universiteti i Kalifornisë Jugore anuloi ceremoninë e diplomimit. Protestat që janë përhapur në gjithë vendin kanë përfshirë tashmë edhe universitetet e Uashington.