Ushtria iraniane thotë se ka rrëzuar objekte fluturuese mbi Isfahan
2024-04-19 20:55:55

foto nga CFP

 Sistemi i mbrojtjes kundërajrore i Iranit / foto nga CFP

Ushtria iraniane theksoi se një shpërthim të premten në mëngjes në Isfahan të Iranit lidhej me rrëzimin e objekteve fluturuese nga sistemet e saj të mbrojtjes kundërajrore dhe se nuk kishte shkaktuar asnjë dëm, raportoi agjencia e lajmeve “Tasnim” duke cituar një komandant ushtrie.