Wang Yi: Kina e mbështet Indonezinë në realizimin e Vizionit të Artë 2045
2024-04-18 20:01:16

Foto nga Chinese Foreign Ministry

Foto nga MPJ-ja

Kina e mbështet fuqishëm palën indoneziane në ndjekjen e një rruge zhvillimi të përshtatshme me kushtet e saj kombëtare dhe në realizimin e Vizionit Indonezia e Artë 2045, u shpreh të enjten ministri i Jashtëm kinez Wang Yi. 

Ai i tha këto gjatë takimit me presidentin indonezian Joko Widodo në Xhakartë. (Fani)