Projektligji për Ballkanin Perëndimor sërish para Senatit amerikan
2024-04-17 15:02:12

Foto nga VCG

Një projektligj ndërpartiak që synon angazhim më të shtuar të Shteteve të Bashkuara në Ballkanin Perëndimor u miratua të martën nga Komisioni për Çështje të Jashtme të Senatit amerikan dhe iu dërgua Senatit për shqyrtim.