Zgjedhjet parlamentare në Kroaci
2024-04-17 15:09:56

Foto nga VCG

Kroacia zhvillon sot zgjedhjet parlamentare.

Rreth 3.7 milionë votues do të zgjedhin mes më shumë se 2,000 kandidatëve. Qendrat e votimit hapen në orën 7 të mëngjesit dhe mbyllen në orën 19:00. Rezultatet zyrtare priten gjatë ditëve në vijim.