Negociata të pritshme në Kajro për të arritur një marrëveshje për armëpushim
2024-04-07 17:11:28

foto: VCG

foto: VCG

Negociatorët amerikanë dhe izraelitë pritet të shkojnë në Kajro gjatë fundjavës në një përpjekje të ripërtërirë bisedimet për të arritur një marrëveshje për armëpushim dhe lirim pengjesh, në luftën që po shënon gjysmë viti që kur filloi.