Xi Jinping dhe Joe Biden zhvillojnë bisedë telefonike
2024-04-02 23:36:09

Foto CFP

Foto CFP

Të martën, presidenti kinez Xi Jinping zhvilloi një bisedë telefonike me homologun e tij amerikane Joe Biden. Të dy palët shkëmbyen mendime për marrëdhëniet kino-amerikane dhe probleme të tjera me interes të përbashkët. (Fani)