Pekin: Vullnetarët “mbrojnë” atmosferën e festimit të Vitit të Ri Kinez
2024-02-13 14:10:39

Foto nga Youth.cn

Foto nga VCG

Gjatë Festës së Pranverës këtë vit kanë rifilluar panairet tradicionale të tempujve. 130 vullnetarë shërbejnë në këto panaire në Pekin, duke treguar shpirtin vullnetar të kryeqytetit me shërbime cilësore, entuziaste dhe të mirëmenduara. Në të njëjtën kohë, turistët nga e gjithë bota mund të përjetojnë hijeshinë unike të panaireve të tempujve të Pekinit.(Çang Çuo)