Sichuan: Mijëra dronë krijojnë një atmosferë të fortë të Vitit të Ri Kinez
2024-02-12 14:12:36

Foto nga Xinhua

Mijëra dronë formuan një loong trepërmasor në qiellin e qytetit Chengdu të provincës Sichuan. Loong-u plot gjallëri zbukuroi qiellin e natës të qytetit, duke krijuar një atmosferë të fortë të Vitit të Ri dhe duke tërhequr shumë qytetarë e turistë për ta shikuar. (Çang Çuo)