Kashgar: Kërcimi dhe muzika tregojnë stilin e ri të Xinjiang-ut
2024-02-12 14:21:32

Foto nga CMG

Në mbrëmjen e së premtes, vendi dytësor i organizimit të Galasë së Festës së Pranverës 2024 të CMG-së në Kashgar të Xinjiang-ut "bëri një paraqitje mahnitëse".  Kërcimi dhe muzika i treguan botës mrekullinë e Xinjiang-ut në 8 minuta.

Foto nga CMG

Vendi dytësor i organizimit të Galasë Festës së Pranverës ndodhet në qytetin antik të Kashgarit, një nga koleksionet më të mëdha në botë të ndërtesave vendore. Këtu zakonet e ndryshme janë të integruara, duke formuar “bukurinë unike” të Kashgarit. (Çang Çuo)