Takohen zv.kryeministri kinez He Lifeng dhe sekretarja amerikane e Thesarit Janet Yellen
2023-11-10 22:52:03

Sekretarja amerikane e Thesarit, Janet Yellen, fillon të enjten dy ditë bisedimesh me zv.kryeministrin kinez He Lifeng që ndodhet në San Françisko për vizitë, ndërsa dy palët përpiqen të mbajnë dialogun për një sërë çështjesh, që nga ndryshimet klimatike dhe deri tek tregëtia dhe mbrojtja.

Foto:VCG

Foto:VCG

Ruajtja e linjave të komunikimit është mënyra se dy palët kanë vepruar me diplomacinë për të shmangur keqkuptimet për politikën e jashtme. 

Yelleni dhe z. He u takuan në korrikun gjatë vizitës së saj në Pekin.