Mbërritjet e vizitorëve në Makao rriten me 312,5 për qind në vit në shtator
2023-10-26 15:19:16

Foto nga VCG

Mbërritjet e vizitorëve në Makao u rritën me 312.5 për qind në bazë vjetore në 2.301.056 në shtator.

Megjithatë, shifra përfaqësonte një rënie prej 28.6 për qind në bazë mujore, tregon raporti i fundit nga Shërbimi i Statistikave dhe Regjistrimit i Rajonit të Posaçëm Administrativ të Makaos (SAR), përcjellë nga “Xinhua”.

Numri i vizitorëve nga Kina kontinentale u rrit me 216.2 për qind në bazë vjetore në 1.589.423, ndërsa vizitorët nga Hong Kongu dhe rajoni i Tajvanit u rritën respektivisht me 1.058.0 për qind dhe 665.8 për qind në bazë vjetore. (Elona)