Ndarja e produkteve cilësore, ecja së bashku drejt së ardhmes
2023-05-17 10:06:57

Vitet e fundit, me zhvillimin e shpejtë të ekonomisë së Kinës dhe rritjen e vazhdueshme të të ardhurave të banorëve, kërkesa e konsumatorëve kinezë për produkte dhe shërbime të nivelit të lartë ka vazhduar të rritet. Kina ka hyrë në një fazë të re zhvillimi, ku përmasa e konsumit po zgjerohet vazhdimisht, duke ofruar një mundësi historike për kompanitë nga e gjithë bota për të hyrë në tregun kinez.