Presidenti argjentinas, Alberto Fernández vlerëson marrëdhëniet e vendit me Kinën
2023-01-21 13:45:02

Ai është udhëheqësi i parë i huaj që viziton ekspozitën e historisë së Partisë Komuniste të Kinës. Ai falënderoi ndihmat e Kinës gjatë betejës kundër COVID-19 dhe përmendi mundësitë gjigante të bashkëpunimit midis vendit të tij dhe ekonomisë së dytë në botë. Ai është presidenti argjentinas Alberto Fernández. Ndiqni intervistën e tij ekskluzive për Grupin Mediatik të Kinës (CMG).