Udhëheqësit kinezë urojnë veteranët për Festën e Pranverës
2023-01-19 21:14:09

Presidenti Xi Jinping dhe udhëheqës të tjerë kinezë u kanë shprehur urime nëpërmjet telefonave apo mënyrave të tjera veteranëve në prag të Festës së Pranverës, që njihet edhe si Viti i Ri Hënor Kinez.

 

Xi, gjithashtu sekretar i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës dhe kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, dhe udhëheqësit e tjerë të Partisë e të shtetit u uruan veteranëve një Festë Pranvere të lumtur, shëndet dhe jetë të gjatë.