CMG-ja nis programin e posaçëm "Lundrimi i jashtëzakonshëm në vitin 2022"
2023-01-02 15:03:54

Foto nga VCG

Foto nga VCG

2022-shi, të cilit sapo i kemi dhënë lamtumirën, ka qenë një vit jashtëzakonisht i rëndësishëm në historinë kineze. Më shumë se 1.4 miliardë kinezë kanë ecur së bashku nëpër sfida e vështirësi të ndryshme.

                                                           

Vitin e kaluar bota ishte plot trazira dhe Kina kaloi prova të shumta dhe të papara në histori, duke paraqitur modernizimin e stilit kinez.

Po vitin e kaluar, Partia Komuniste e Kinës, me sekretarin Xi Jinping në krye, duke mbajtur parasysh situatën e brendshme edhe atë të jashtm dhe duke bashkërenduar parandalimin e kontrollin e epidemisë me zhvillimin ekonomik dhe social, si edhe zhvillimin me sigurinë, e bëri Kinën të ecë përpara në mënyrë të vazhdueshme përballë presioneve.

Më 1 janar 2023, CMG-ja nisi programin e posaçëm "Lundrimi i jashtëzakonshëm në vitin 2022".