Wang Yi: Kina luan një rol konstruktiv në trajtimin e sfidave globale
2022-12-26 21:28:38

Këshilltari i Shtetit dhe ministri i Jashtëm kinez Wang Yi ka thënë se Kina ka luajtur një rol konstruktiv në trajtimin e sfidave globale dhe ka shfaqur një ndjenjë të fortë përgjegjësie dhe misioni si një vend i madh. 

Wang i shprehu këto në një fjalim në Simpoziumin mbi Situatën Ndërkombëtare dhe Marrëdhëniet e Jashtme të Kinës të dielën.