Pekin, shtohen vendet që ofrojnë vaksina me inhalacion për Covid-19
2022-12-24 15:56:47

nga VCG

nga VCG

Mbi dhjetë vende vaksinash me inhalacion për Covid-19 janë ngritur së fundmi në rrethin Haidian të Pekinit, kryeqyteti i Kinës.

Ndërsa epidemia vazhdon ende, Kina ka promovuar në mënyrë të qëndrueshme vaksinimin përforcues për publikun, bën të ditur “Xinhua”.

Kina ka ofruar një numër në rritje të llojeve të vaksinave për të garantuar shëndetin dhe sigurinë e njerëzve. (Irma)