Kinë, sektori logjistik në gjendje të kënaqshme
2022-12-18 15:59:42

VCG

VCG

Të dhënat e fundit tregojnë se më 17 dhjetor, sektori i logjistikës dhe transportit të mallrave në mbarë Kinën janë në gjendje të kënaqshme.

  Më 17 dhjetor, transporti hekurudhor i mallrave ka ruajtur një nivel të lartë, duke mbartur 10.84 milionë tonë mallra, vetëm 0.39 për qind më pak se një ditë më parë. Ndërsa në transportin rrugor të mallrave, numri i automjeteve transportuese arriti mbi 6.62 milionë, 7.69 për qind më pak se një ditë më parë.

VCG

VCG

  Ndërkohë, tonazhi i mallrave dhe i kontejnerëve në portet e transportit, numri i flurimeve në transportin ajror të mallrave dhe niveli i postave të shpejta, kanë pësuar një ulje të lehtë. (Jiang Lei)