Paranoja për mposhtjen e Kinës
2022-12-15 17:06:52

Disa amerikanë sikur vuajnë nga paranoja e “mposhtjes së Kinës” dhe e konkurrojnë Kinën në të gjitha fushat. Ditët e fundit, drejtori i NASA-s Bill Nelson i tha medias se në planin e zbritjes në Hënë, SHBA-ja ka marrëdhënie konkurruese me Kinën. Sipas tij, SHBA-ja planifikon të realizojë përsëri zbritjen e astronautëve në Hënë duke “e mposhtur Kinën” në këtë fushë. (Fani)