Trashëgimtarët e brezit të ri deshifrojnë maskat e Operës së Pekinit
2022-12-10 23:00:04

Maska është piktura në fytyrat e aktorëve të operës tradicionale kineze. Trashëgimtarët e brezit të ri kanë përdorur një mënyrë të veçantë për të deshifruar dhe inovuar. Ndiqni emisionin për të kuptuar kulturën e maskave të Operës së Pekinit!