"The Washington Post": ShBA-ja nuk është më vendi më miqësor për emigrantët në botë
2022-11-08 15:31:28

VCG

VCG

VCG

VCG

VCG

VCG

Më 4 nëntor, gazeta amerikane "The Washington Post" publikoi një artikull, ku thuhet që ShBA-ja nuk është më vendi më miqësor për emigrantët në botë.

Sipas artikullit, qysh nga administrata e Trump-it, politika e ShBA-së ndaj emigrantëve ka ardhur duke u ashpërsuar dhe ndjenja e përvojës e statusi i njerëzve që duan të shkojnë në ShBA janë gjithnjë e në rënie. Në artikull vihet në dukje që pranimi i sinqertë i emigrantëve ishte epërsia më e madhe dhe e fundit e ShBA-së, ndërsa tani vendet e tjera po afrohen, madje po e kalojnë ShBA-në. Kjo pa dyshim ka dobësuar fuqinë tërheqëse dhe konkurruese të ShBA-së.