“T-Systems” shikon rritje të industrisë dhe investimeve në Kinë
2022-10-13 17:13:30

Foto nga China Daily

Foto nga China Daily

“T-Systems China” është një nga kompanitë e para të shërbimeve të teknologjisë së informacionit në Kinë që fokusohet te telematika, drejtimi autonom, përvoja inteligjente e marketingut dhe digjitalizimi i ndërmarrjeve në industrinë e automobilave. Një degë në pronësi të plotë të Grupit “Deutsche Telekom”, “T-Systems” synon të ndihmojë në përshpejtimin e transformimeve digjitale në Kinë. Kompania synon të fuqizojë industritë kryesore si automjetet, kujdesi shëndetësor, sektori publik dhe transporti.

“T-Systems”, një degë në pronësi të plotë të Grupit “Deutsche Telekom”, synon të ndihmojë në përshpejtimin e transformimeve digjitale në Kinë me zgjidhje digjitale të avancuara në fusha të tilla si automjetet dhe marketingu i zgjuar.

Adel Al-Saleh, anëtar i bordit të drejtorëve të “Deutsche Telekom” dhe drejtori ekzekutiv i “T-Systems”, deklaroi se si një kompani e fokusuar në shërbimet e teknologjisë së informacionit, “T-Systems” po përdor zgjidhjet e sigurisë dhe sovranitetin e të dhënave për të mbështetur më mirë klientët në veprimet e tyre digjitale. Me produkte në nivele të ndryshme, “T-Systems” synon të fuqizojë industritë kryesore si automjetet, kujdesi shëndetësor, sektori publik dhe transporti, tha Al-Saleh.

“Deutsche Telekom” njoftoi kohët e fundit se filiali i saj, “T-Systems”, do të vazhdojë të investojë në industrinë e automjeteve dhe do të fokusohet në katër fusha kryesore: softueri i automjeteve dhe automjetet e lidhura, përvojat inteligjente të marketingut, digjitalizimi i ndërmarrjeve dhe sistemi i sigurt “cloud”.

Për ta bërë këtë, “T-Systems” do të krijojë afro 1000 vende të reja pune në mbarë botën deri në vitin 2023. Aktualisht, rreth 4000 ekspertë po punojnë për transformimin digjital të industrisë së automobilave.

“T-Systems” ka operuar në Kinë që nga viti 2006, me filialet e kompanisë të hapura në Pekin, Shangai, Hong Kong dhe Wuhan, në provincën Hubei, në industri të ndryshme, duke përfshirë automobilat, aeroportet dhe prodhimtarinë.

“T-Systems China” është një nga kompanitë e para të shërbimeve të teknologjisë së informacionit në Kinë që fokusohet te telematika, drejtimi autonom, përvoja inteligjente e marketingut dhe digjitalizimi i ndërmarrjeve në industrinë e automobilave.

Duke kultivuar thellësisht industrinë e automobilave, duke krijuar avantazhet e veta unike konkurruese, duke kuptuar thellë skenarët e aplikimit në industri dhe cilësinë e shërbimit të akumuluar dhe të provuar nga industria, “T-Systems” është lidhur thellësisht me shumë kompani kryesore të makinave dhe ka fituar besim dhe mbështetje afatgjatë nga klientët. Produktet dhe zgjidhjet inteligjente të informatizimit të aeroportit të kompanisë janë përdorur në shumë aeroporte në Kinë. Aeroporti Ndërkombëtar Daxing i Pekinit, për shembull, ka përdorur zgjidhjet e “T-Systems” për të digjitalizuar proceset e aeroportit në një mjedis shumë të sigurt dhe për të siguruar një integrim fleksibël dhe efikas të sistemeve partnere.

“T-Systems” është një ofrues shërbimi ndërkombëtar për teknologjitë e informacionit dhe transformimin digjital. Që nga viti 2012, “T-Systems” ishte kompania më e madhe gjermane dhe një nga kompanitë më të mëdha evropiane të shërbimeve të IT-së. Kompania operon në më shumë se 20 vende.