Ditari i Nikës: Rinia e "ngrirë" pas fotove
2022-09-22 15:39:26
📸Në emisionin e sotëm do të shkoj në një studio fotografike, për të vizituar një fotograf të pavarur, Guo Liyuan.
🌸Zgjedhja e këtij profesioni për të kapur momente të bukura, për të ecur nëpër male, lumenj e liqene në rini, për të eksploruar vazhdimisht peizazhet e jetës dhe për të “ngrirë” kujtesën pas çdo fotoje, e bën Guo Liyuan-in të jetë çdo moment në lëvizje dhe të lumtur në një rini të përjetshme.