Kryeministrja e re britanike dhe "çështjet e nxehta" përballë saj
2022-09-07 18:40:39

Liz Truss u bë të martën kryeministrja e re e Britanisë së Madhe, pas fitimit të garës për të marrë kryesimin e Partisë Konservatore në pushtet. Me një sërë sfidash të mprehta që e presin në tryezën e saj të punës në rrugën "Downing" nr. 10, si inflacioni galopant, kriza e energjisë dhe mosmarrëveshjet e punës, asaj i duhet të merret me më shumë se një çështje të nxehtë. (Xu Guang)