• MJK: Vizita e presidentit Xi Jinping do të forcojë lidhjet e Kinës me Indinë dhe Nepalin
• Treni i mallrave Kinë-Europë edhe në Liege të Belgjikës
• Presidenti kinez Xi Jinping takohet me kryeministrin e Ishujve Solomon
• Kinë: Të rinjtë në qytet e vogla do të fuqizojnë rritjen e konsumit digjital
• Kinë, rritet e ashtuquajtura "ekonomi e pushimeve"
• Qytetet kineze vezullijnë për Ditën Kombëtare
• Shangai, lehtësira në aeroport për pjesëmarrësit në Ekspozitën e Importit
• Nxitja e globalizimit ekonomik
• "Një brez, një rrugë", mundësi të reja për zhvillimin e përbashkët global
• Risia tekniko-shkencore është fuqia e zhvillimit të Kinës
• Modeli i Kinës jep kontribut për çështjen botërore kundër varfërisë
• Dita Kombëtare, muze për zhvillimin tekniko-shkencor të vendit
• Kinë, shtohet në gusht kapaciteti i ngarkesave përpunuar në porte
• Filmi kinez "Populli im, vendi im" shfaqet në kinematë amerikane
• Raporti:Rritet interesi i konsumatorëve kinezë për markat vendase
• Kinë, rekord udhëtimesh hekurudhore në Ditën Kombëtare
• Kina synon të përmirësojë infrastrukturën e arsimit në internet
• Xi-Putin shkëmbejnë urime për 70-vjetorin e marrëdhënieve diplomatike
• Kinë, 17 milionë udhëtime me tren në Ditën Kombëtare
• Organizohet në mënyrë solemne mbrëmja festive për 70-vjetorin e RPK-së
• Xi Jinping-u dhe masat popullore ndjekin mbrëmjen festive për 70-vjetorin e RPK-së
• Pekin, organizohet mbrëmja artistike për themelimin e RPK-së
• Video - RPK-ja feston 70-vjetorin e krijimit
• Zhvillimi paqësor, premtim i fortë i Kinës për botën
• Xi Jinping-u: Kina këmbëngul në rrugën e zhvillimit paqësor
• Xi: E nesërmja e Kinës do të jetë më e bukur
• Xi Jinping, thirrje popullit kinez të luftojë për bashkimin e atdheut
• Xi: Kina do t'i përmbahet udhëheqjes së PKK-të në rrugën e përparimit
• Xi Jinping: Nuk ka asnjë forcë që të pengojë hapat e përparimit të Kinës
• Xi Jinping: Kujtime të thella për paraardhësit dhe dëshmorët revolucionarë
1 2
Lajmet Kryesore