Numri i parqeve në Shangai arrin në 670
2023-01-26 14:10:38

nga VCG

nga VCG

Me një numër parqesh të reja që hapen për publikun gjatë festës së Vitit të Ri Kinez Hënor, numri i parqeve në Shangai është rritur në 670.

Parqet në të gjithë qytetin përfshijnë 438 parqe urbane, 172 parqe të vogla, 59 parqe rurale dhe një park tematik, bën të ditur “Xinhua”.

Sipas planit të qeverisë, Shangai do të ndërtohet në një qytet me mijëra parqe deri në vitin 2025. (Elona)

nga VCG

nga VCG