Wang Yi: Kina promovon solidaritetin dhe bashkëpunimin me vendet e tjera në zhvillim
2022-12-26 21:28:44

Këshilltari i Shtetit dhe ministri i Jashtëm kinez Wang Yi ka thënë se Kina ka promovuar solidaritetin e bashkëpunimin me vendet e tjera në zhvillim bazuar në sinqeritet, rezultate konkrete, miqësi dhe mirëbesim, si edhe në sinergjinë e krijuar në kërkimin e forcës nëpërmjet unitetit.

Wang i shprehu këto në një fjalim në Simpoziumin mbi Situatën Ndërkombëtare dhe Marrëdhëniet e Jashtme të Kinës të dielën.