Xi Jinping-u takohet me kryeekzekutivin e Makaos
2022-12-23 20:17:50

foto: VCG

foto: VCG

Presidenti kinez Xi Jinping u takua të premten me kryeekzekutivin e Rajonit të Posaçëm Administrativ të Makaos Ho Iat Seng, i cili ndodhet për një vizitë pune në Pekin.

Gjatë takimit, Xi dëgjoi një raport nga Ho mbi gjendjen e tanishme në Makao dhe punën e qeverisë së Rajonit të Posaçëm Administrativ të Makaos.