Presidenti kinez do të mbajë videofjalim në pjesën e dytë të COP15
2022-12-14 21:51:49

Foto: VCG

Foto: VCG

Presidenti kinez Xi Jinping do të mbajë një videofjalim të enjten, gjatë pjesës së dytë të mbledhjes së 15-të të Konferencës së Palëve (COP15) të Konventës së OKB-së mbi Diversitetin Biologjik.

Pjesa e dytë e COP15-s ka nisur më 7 dhjetor në Montreal të Kanadasë dhe do të mbyllet më 19 dhjetor. (Artan)