Presidenti kinez, letër urimi për shoqatën e historisë së RPK-së
2022-12-08 17:52:13

Presidenti kinez Xi Jinping i ka dërguar një letër urimi Shoqatës së Historisë Kombëtare të Republikës Popullore të Kinës (RPK) në 30-vjetorin e themelimit.

Xi, gjithashtu sekretar i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës dhe kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, bëri thirrje për ruajtur bindjen te historia e RPK-së, për të shfaqur frymë më të fuqishme të nismës historike dhe për të krijuar më mirë një burim frymëzimi për përpjekje të përbashkëta.