Sektori i korrierëve në Kinë trajton mbi 100 miliardë pako
2022-12-03 11:30:28

VCG

VCG

Sektori i korrierëve në Kinë pa që vëllimi i dërgesave të kaloi 100 miliardë pako shtatë ditë më herët se në 2021 në mes të një rritje të vazhdueshme të biznesit të korrierëve, bëri të ditur Zyra Shtetërore e Postës, citon “Xinhua”.

VCG

VCG

VCG

Për shkak të zhvillimit të shpejtë të platformave të ndryshme të tregtisë elektronike, më shumë prodhime bujqësore po shpërndahen në të gjithë Kinën dhe tregu i korrierëve po sheh një përshpejtim të rritjes në rajonet qendrore dhe perëndimore të vendit, tha Xu Liangfeng, një zyrtar i Postës.

Posta njoftoi se do të promovojë shërbimet e shpërndarjes në zonat rurale duke krijuar më shumë stacione shpërndarjeje. (Irma)